Resurs Society

Her hos Resurs Society vil vi gerne fortælle dig, hvordan vi tager ansvar for og bidrager til balancen i dit liv og i din hverdag. For med flere millioner kunder i fire nordiske lande og med over 40 års erfaring med at tilbyde lån og afbetaling, så ved vi rigtig meget, men selvfølgelig ikke alt.

Vi vil gerne fortælle dig, hvordan vi ser på økonomi, livet, vores branche og samfundet – og frem for alt, hvordan vi gerne vil bidrage til at forandre det hele i en positiv og mere ansvarsfuld retning.

Forbrug og lån på den ”smarte” måde

Resurs vil gerne være med til at skabe balance i både økonomien og livet. Her fortæller vi om vores syn på fornuftig og smart økonomi.

Forbrug og klima

Forbrug påvirker klimaet, men i Resurs vil vi gerne gøre det nemmere at forbruge bæredygtigt. Lad os fortælle hvordan.

Vores ansvar – i branchen og i samfundet

At kunne optage et lån er grundlæggende for et velfungerende samfund. Men det skal gøres ansvarsfuldt. Lad os fortælle, hvordan vi ser på sagen.

Resurs og samfundsinvesteringer

Resurs investerer i samfundet for at skabe en bedre fremtid for os alle. Det gør vi, både fordi vi gerne vil, men også fordi, det er vores ansvar. Læs mere om, hvordan vi bidrager, her.

Unge og økonomi

Alt for mange unge oplever i dag, at de ikke har tilstrækkeligt styr på privatøkonomien. Vi vil gerne fortælle, hvordan vi ser på udfordringer og muligheder inden for præcis dette område.

Hvad bruges privatlån egentlig til?

Mennesker har brug for at investere i livet. Renovering, nye briller, en uddannelse. Et privatlån er så meget mere end kortsigtet forbrug. Her fortæller vi mere om, hvad vi ved om privatlån.

Uddannelse i privatøkonomi – kommer snart!

Vi lancerer snart vores e-learning med fokus på at hjælpe dig med både at øge din viden, men også for at supportere dig med konkrete værktøjer, så du kan holde styr på din privatøkonomi.