Resurs Society

Her i Resurs Society vil vi fortælle dig, hvordan vi tager ansvar og ønsker at bidrage til balance i dit liv og i din hverdag. Vi vil gerne give dig viden, inspiration og værktøjer, der skaber muligheder for at få styr på din privatøkonomi! Deltag i vores interaktive træning Min økonomi og udforsk indhold inden for f.eks. opsparing, lån, forsikring, budget og køb på afbetaling. Med andre ord – tag kontrol over din økonomi!

Gå ikke glip af vores økonomi skole - My Economy

Tag kontrol over din økonomi ved hjælp af vores interaktive træning og udforsk indhold inden for områder som opsparing, lån, forsikring, budget og køb på afbetaling.

Læs vores artikler

Her på Resurs Society producerer vi artikler, der giver svar på aktuelle samfundsmæssige problemer, eller som vedrører ændringer i markedet. Vi ønsker, at du skal føle dig oplyst og sikker på, hvad der sker i omverdenen. Med artiklerne vil vi fortælle dig, hvordan vi ser på pengepungen, livet, branchen og vores samfund – og frem for alt hvordan vi ønsker at ændre alt dette i en positiv og mere ansvarlig retning.

Til dig

Forbrug og lån på den ”smarte” måde

Unge og økonomi

Hvor meget skal man spare op om måneden?

Forbrugerindsigt

Vi vil være den bank, der ved, hvordan det føles. Derfor har vi udviklet en nordisk forbrugerundersøgelse for at skabe indsigter og erfaringer.

Er vi klar til at forbruge mere cirkulært? Det er det spørgsmål, vi stiller os selv i vores seneste rapport. For et mere bæredygtigt samfund er vi nødt til at ændre den måde, vi forbruger på. Abonnementstjenester, hvor produkter genbruges, er en cirkulær måde at forbruge på, og det er præcis, hvad Resurs Consumer rapport 2022 handler om. Tag del af rapporten.

Luk