Resurs og samfundsinvesteringer

Resurs investerer i samfundet for at skabe en bedre fremtid for os alle. Det gør vi, både fordi vi gerne vil, men også fordi, det er vores ansvar. Læs mere om, hvordan vi bidrager, her.

Resurs Og SamfundsinvesteringerResurs Og Samfundsinvesteringer

Vi bidrager ved at investere i vores samfund. Det er helt naturligt, når man er forbundet med seks millioner mennesker i Norden, og vi vil gerne bidrage til, at både mennesker, branchen og samfundet udvikles i en positiv retning. Vi gør det ved at engagere os i samfundsspørgsmål, være en aktiv part i debatten om, hvilket samfund og hvilken finansbranche vi ønsker i fremtiden, og ved at samarbejde med organisationer, samfundsinitiativer og foreninger. Kort sagt: sammen med andre samfundsaktører vil vi gerne bidrage til at gøre samfundet bedre.

Sådan investerer vi i samfundet

- Vi støtter initiativer, der bidrager til en privatøkonomi i balance

- Vi initierer og støtter satsninger, som er med til at give unge en så god start i livet som muligt

- Vi støtter unges initiativer og iværksætteri

- Vi engagerer os i idræts- og foreningslivet på lokalt og regionalt niveau med ekstra fokus på ligestilling, integration og bæredygtighed

- Vores medarbejdere har mulighed for at udføre frivilligt arbejde, f.eks. lektiehjælp eller mentorskab

11 millioner kroner til kræftforskning

Resurs har siden 2007 støttet svenske Cancerfonden og Røde Kors gennem produkter og andre aktiviteter og har indtil nu indsamlet over 11 millioner kroner.

Synes du, at vi burde gøre mere? Har du idéer eller tanker om et samarbejde, så vi sammen kan sikre en positiv samfundsændring? Så er du meget velkommen til at kontakte os!