Lån penge til det, du står og mangler

Vi hjælper dig med at låne penge. Du kan låne op til 300.000 kroner uden at stille sikkerhed, og du får tilmed tilbudt en god rente, uanset om du vil låne til en ombygning, skal købe en ny bil eller vil booke din drømmerejse.

Skal dit forbrugslån hos os være større?Skal dit forbrugslån hos os være større?

Skal du have et nyt lån?

Hvis du allerede har et privatlån hos os, har du stadig mulighed for at ansøge om et nyt lån. Her kan du læse mere om, hvad du skal gøre, hvis du vil ansøge om et nyt lån.

Forsikrer dit lån i tilfælde af uforudsete hændelser

Når du tegner en tryghedsforsikring på dit lån, dækker vi lånets månedlige afdrag i op til 12 måneder, hvis du skulle blive:

  • Sygemeldt
  • Ufrivillig arbejdsløs
  • Indlagt på hospitalet

Sådan låner du penge

Hvordan ansøger man om et lån?

Hos os kan du ansøge om et lån online eller få hjælp ved at ringe til vores kundeservice. Det er gratis at ansøge, og du forpligter dig ikke til noget. Når vi har behandlet og godkendt din ansøgning, skal du underskrive aftalen med Nem-ID. Pengene sættes ind på din Nemkonto indenfor 1-3 bankdage.

Hvad kræves der for at få et lån?

Det er vigtigt for os, at du som låntager kan tilbagebetale dit lån. Derfor skal du som kunde være fyldt 18 år og have en fast årsindtægt på minimum 200.000 kroner. Vi tjekker derefter din kreditværdighed. Er du langtidssygemeldt, eller er du registreret i RKI, kan din ansøgning desværre ikke godkendes.

Hvilken rente får jeg tilbudt, når jeg låner penge?

Din rente hænger sammen med dine økonomiske forudsætninger, lånets størrelse og løbetid. Den præcise rente får du først oplyst, når du har indsendt en låneansøgning, og vi har gennemført en kreditvurdering. Vi benytter os af variabel debitorrente.

  • Lånebeløb: 5. 000-300.000 kroner
  • Variabel debitorrente: 6,68-18,96%
  • LøbetidOp til 12 år

Repræsentativt eksempel:

Ved lån på 100.000 kr. over 96 mdr. er den månedlige ydelse 1.576 kr., variabel debitorrente 8,99% og ÅOP 11,43%, adm. gebyr 29 kr./md., oprettelse 4.990 kr. Den samlede sum der skal betales er 151.427 kr

Kan jeg øge lånebeløbet på et eksisterende lån?

Er du kunde, og vil du øge dit lånebeløb, kan du udfylde en ny låneansøgning, hvor du oplyser det totale lånebeløb, efter at du har øget det. Totalbeløbet udgøres altså af dit eksisterende lån plus summen, du vil øge lånet med. Bevilger vi dette, afvikler vi dit eksisterende lån og udbetaler restbeløbet.

Hvad koster det at låne penge hos Resurs Bank?

Det månedlige afdrag på lånet afhænger af renten, hvor stort lånet er, og hvilken løbetid du har valgt. Du kan med fordel anvende vores låneberegner, hvis du vil udregne dit månedlige afdrag. Du kan selv ændre på lånebeløb og løbetid. Når du har indtastet oplysningerne, kan du se, hvad lånet kommer til at koste dig.

Tryghedsforsikring hvad er det?

Bliver du arbejdsløs eller sygemeldt i en længere periode, kan det være smart at have en tryghedsforsikring. Vi dækker dit månedlige afdrag i op til 12 måneder, så din økonomi ikke belastes unødigt. Forsikringen gælder, hvis du bliver ufrivillig arbejdsløs, sygemeldt eller indlagt på hospitalet.

Hvad betyder det, at låne sammen med en medansøger?

Låner du penge sammen med andre, har du en endnu bedre chance for at få lånet bevilliget. Du vil stå som hovedansøger, mens din partner vil stå som medansøger. Som bank betyder det, at sikkerheden øges, og at vi kan tilbyde dig bedre lånevilkår.

Hvad indebærer en fuldmagt og hvornår kan jeg få brug for den?

Hvis du har et eksisterende lån, men af en eller anden årsag skal have en anden person til at håndtere dit lån fremover, skal du udfylde en fuldmagt og sende den til Resurs Bank. Dette kan f.eks. være hvis du har fået en lånerådgiver som skal have adgang til din konto. Årsagen til at vi skal have en fuldmagt er, at vi kun må kommunikere ud omkring din konto til hoveddebitor og en evt. meddebitor. Dette er ligeledes for at beskytte dig som kunde. Fuldmagten skal udfyldes og sendes til mail@resurs.dk eller til Delta Park 46, 2665 Vallensbæk Strand. Hvis du skulle have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: 39 13 16 00

Har du spørgsmål?

Lad vores kundeservice hjælpe dig eller søg blandt FAQ.