Lån penge til det du står og mangler

Du kan låne op til 300.000 kr. uden at stille sikkerhed, og du får tilmed tilbudt en god rente, uanset om du vil låne til en ombygning, skal købe en ny bil eller vil booke din drømmerejse.

  • Lån mellem 15.000 - 300.000 kr.
  • Lån penge uden sikkerhed og med en god rente
  • Pengene overføres indenfor 1-3 hverdage

Ny godkendelses procedure med MitID

Når du bruger MitID på computeren, så skal du fremadrettet scanne en QR-kode med dit kamera, inden du kan godkende med MitID.

Vælg beløb mellem 15.000-300.000 kroner
Husk at inkludere eksisterende forbrugslån hos os, når du indtaster dit nye lånebeløb!
Vælg løbetid
2.013 kr.Månedlig ydelse
13,02 %ÅOP*
12 år
2.497 kr.Månedlig ydelse
13,23 %ÅOP*
8 år
3.008 kr.Månedlig ydelse
13,42 %ÅOP*
6 år
3.424 kr.Månedlig ydelse
13,57 %ÅOP*
5 år
4.055 kr.Månedlig ydelse
13,79 %ÅOP*
4 år

Ved lån på 150.000 kr. over 12 år er den månedlige ydelse 2.013 kr. Variabel debitorrente er 11,50 % og ÅOP 13,02 %. Lånet er inklusivt et oprettelsegebyr på 3.000 kr. og et administrationgebyr på 35 kr. pr. md. De samlede kreditomkostninger er 139.913 kr. og der skal samlet tilbagebetales 289.913 kr.

Vi fastsætter renten ud fra en individuel kreditvurdering der bestemmer, hvilken rente du vil modtage og dermed
prisen på dit lån. Din endelige rente vil være angivet, i det lånetilbud du modtager.

Sådan ansøger du om et lån hos os

Udfyld ansøgningen og giv dit samtykke til e-SKAT og KreditStatus med MitID/NemID.

  1. Dernæst vil du blive bedt om at give samtykke til Monthio. Her skal du oplyse den bank/banker du har indlån, udlån og lønkonto hos. Dette kan selvfølgelig være samme bank. Monthio vil nu vise dine konti samt en oversigt over dine nuværende lån. Du har mulighed for at rette, hvis der er ændringer.
  1. Godkend nu dit budget og dit rådighedsbeløb. Husk, at du kan rette i budgettet, hvis der er noget der mangler eller er forkert registreret.
  1. Herefter foretager vi en manuel vurdering ud fra din kreditværdighed. Du kan blive bedt om at uploade dokumenter/legitimation, som vi skal bruge for at kunne færdigbehandle din ansøgning. Hvis din låneansøgning bliver godkendt, har du pengene på din konto inden for få dage.

Open Banking – for din sikkerhed

Når du ansøger om at låne penge hos os, ser vi ligesom andre banker på din kreditværdighed. Det gør vi for at sikre, at du kan betale lånet tilbage og for at forhindre, at du havner i en svær økonomisk situation. På den måde er det en sikkerhed for dig som låner.

Når vi vurderer din kreditværdighed, ser vi på dine indtægter, udgifter, rådighedsbeløb og din betalingshistorik samt dine personlige forhold og livssituation. Disse oplysninger indsamles og behandles af en kontooplysningstjeneste (Monthio), som er godkendt og reguleret af Finanstilsynet.

Lån penge til renovering

Overvejer du et renoveringsprojekt? Uanset om du vil låne penge til at renovere dit køkken, opgradere dit badeværelse eller udskifte dine gamle vinduer med nye, så kan vi være behjælpelig med finansieringen af dit projekt. Du vælger selv, hvad du vil bruge dine lånte penge til.

Læs mere om renoveringslån her

Skab økonomisk sikkerhed med en tryghedsforsikring

Når du tegner en tryghedsforsikring på dit lån, dækker vi lånets månedlige afdrag i op til 12 måneder, hvis du skulle blive:

  • Sygemeldt
  • Ufrivillig arbejdsløs
  • Indlagt på hospitalet

Læs mere om vores tryghedsforsikring 

Sådan fungerer det at låne penge

Hos os kan du ansøge om et lån online eller få hjælp ved at ringe til vores kundeservice. Det er gratis at ansøge, og du forpligter dig ikke til noget. Når vi har behandlet og godkendt din ansøgning, skal du underskrive aftalen med NemID/MitID. Pengene sættes ind på din NemKonto indenfor 1-3 bankdage.


Det er vigtigt for os, at du som låntager kan tilbagebetale dit lån. Derfor skal du som kunde være fyldt 18 år og enten være i arbejde eller være pensioneret. Din ansøgning vil derfor desværre ikke blive godkendt, hvis du er langtidssygemeldt, registreret i RKI eller debitor registret.
Vi vurderer herefter din økonomi. Dette gør vi ved hjælp af eSKAT, som du giver samtykke til med NemID/MitID. Dermed behøver du ikke sende os din seneste lønseddel og årsopgørelse.


Den månedlige ydelse på lånet afhænger af renten, hvor stort lånet er og hvilken løbetid, du har valgt. Du kan med fordel anvende vores låneberegner, hvis du vil udregne dit månedlige afdrag. Du kan selv ændre på lånebeløb og løbetid. Når du har indtastet oplysningerne, kan du se, hvad lånet kommer til at koste dig.


Din rente hænger sammen med dine økonomiske forudsætninger, lånets størrelse og løbetid. Den præcise rente får du først oplyst, når du har indsendt en låneansøgning, og vi har gennemført en kreditvurdering. Vi benytter os af variabel debitorrente.
Lånebeløb: 15.000-300.000 kroner
Variabel debitorrente: 4,99-15,54%
Løbetid: 2 til 12 år

Repræsentativt eksempel:
Ved lån på 100.000 kr. over 96 mdr. er den månedlige ydelse 1.576 kr., variabel debitorrente 8,99% og ÅOP 11,43%, adm. gebyr 29 kr./md., oprettelse 4.990 kr. Den samlede sum der skal betales er 151.427 kr


Det korte svar er nej. Du kan til enhver tid indfri dit lån. Der vil dog blive tilskrevet eventuelle renter og månedlige gebyrer på lånet indtil indfrielsestidspunktet. Hvis du ønsker at indfri dit lån før, anbefaler vi, at du kontakter vores kundeservice på telefon 39 13 16 00 eller sender en mail til mail@resurs.dk og får vores betalingsoplysninger. På den måde er du sikker på, at du får betalt det korrekte beløb til os. Det er også muligt at foretage en indbetaling direkte via telefonen, hvis du har et Dankort.


For at gøre det nemmere for dig som kunde at ansøge, har vi i samarbejde med SKAT, gjort sådan at vi kan indhente dine seneste lønsedler og årsopgørelse helt automatisk. Du skal blot give samtykke med til eSKAT og kontooplyningstjenesten Monthio med NemID/MitID. Efterfølgende udfylder du blot en række økonomiske og personlige oplysninger.


Uanset lånets størrelse, skal du IKKE stille sikkerhed for dit privatlån. Du sparer dermed omkostninger til tinglysningsafgift mv., og det gør det også væsentligt enklere at ansøge om et lån gennem Resurs.


For at kunne ansøge om et nyt lån, skal du være i arbejde eller være pensioneret. Du kan ikke være langtidssygemeldt, registreret i RKI eller debitor registret.
Når vi skal vurdere din nuværende økonomi, foretager vi et nyt kreditcheck. Dette gør vi ved hjælp af eSKAT, som du giver samtykke til med NemID/MitID. Dermed behøver du ikke sende os din seneste lønseddel og årsopgørelse.


Bliver du arbejdsløs eller sygemeldt i en længere periode, kan det være smart at have en tryghedsforsikring. Vi dækker dit månedlige afdrag i op til 12 måneder, så din økonomi ikke belastes unødigt. Forsikringen gælder, hvis du bliver ufrivillig arbejdsløs, sygemeldt eller indlagt på hospitalet.


Låner du penge sammen med andre, har du en endnu bedre chance for at få lånet bevilliget. Du vil stå som hovedansøger, mens din partner vil stå som medansøger. Som bank betyder det, at sikkerheden øges, og at vi kan tilbyde dig bedre lånevilkår.


Hvis du har et eksisterende lån, men af en eller anden årsag skal have en anden person til at håndtere dit lån fremover, skal du udfylde en fuldmagt og sende den til Resurs. Dette kan f.eks. være hvis du har fået en lånerådgiver, som skal have adgang til din konto. Årsagen til at vi skal have en fuldmagt er, at vi kun må kommunikere ud omkring din konto til hoveddebitor og en evt. meddebitor. Dette er ligeledes for at beskytte dig som kunde. Fuldmagten skal udfyldes og sendes til mail@resurs.dk eller til Delta Park 46, 2665 Vallensbæk Strand. Hvis du skulle have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: 39 13 16 00


Forbedre din kreditvurdering

Har du brug for en bedre kreditvurdering? Lad os fortælle dig mere om, hvad kreditvurdering betyder, og hvilke faktorer der kan påvirke det. I denne artikel giver vi også tips til, hvad du kan gøre for at forbedre din kreditværdighed og dermed øge muligheden for et godkendt lån.

Vilkår

Information