Lån til renovering

Vil du renovere eller ombygge dit hjem? Hos os kan du ansøge om et lån til renovering op til 300.000 kr, uden sikkerhed og til en fornuftig rente. Uanset om du ønsker at renovere dit køkken, badeværelse eller andet i dit hjem, så hjælper vi dig gerne med dit lån. En af fordelene med et lån til renovering er, at du øger værdien af ​​din bolig, når du renoverer.

  • Du kan låne op til 300 000 kr.
  • Du bestemmer den månedlige ydelse
  • Pengene er tilgængelige inden for 3 bankdage

Hvordan ansøger jeg om et lån til renovering?

Hos os kan du ansøge om et online lån til renovering. Det koster ikke noget at ansøge, og du forpligter dig ikke til noget. Når din ansøgning er færdigbehandlet og godkendt, skal du blot underskrive med NemID/MitID. Du modtager pengene på din konto indenfor 1-3 bankdage, fra det tidspunkt aftalen er underskrevet.

Indtast det ønskede lånebeløb mellem 15.000-300.000 kroner
Husk at inkludere eksisterende lån hos os, når du indtaster dit nye lånebeløb!
Vælg løbetid
2.013 kr.Månedlig ydelse
13,02 %ÅOP*
12 år
2.497 kr.Månedlig ydelse
13,23 %ÅOP*
8 år
3.008 kr.Månedlig ydelse
13,42 %ÅOP*
6 år
3.424 kr.Månedlig ydelse
13,57 %ÅOP*
5 år
4.055 kr.Månedlig ydelse
13,79 %ÅOP*
4 år

Ved lån på 150.000 kr. over 12 år er den månedlige ydelse 2.013 kr. Variabel debitorrente er 11,50 % og ÅOP 13,02 %. Lånet er inklusivt et oprettelsegebyr på 3.000 kr. og et administrationgebyr på 35 kr. pr. md. De samlede kreditomkostninger er 139.913 kr. og der skal samlet tilbagebetales 289.913 kr.

Vi fastsætter renten ud fra en individuel kreditvurdering der bestemmer, hvilken rente du vil modtage og dermed
prisen på dit lån. Din endelige rente vil være angivet, i det lånetilbud du modtager.

Lån til nyt køkken

En køkkenrenovering kan hurtig koste mange penge. Udover at et nyt køkken ofte øger boligens værdi, er levetiden på et godt køkken mellem 15 og 20 år.

Hvis du ansøger om lån til nyt køkken på 150.000 kr. og vælger at betale det af over 6 år, vil din månedlige udgift være på ca. 2.910 kr.

Lån til nyt badeværelse

Trænger badeværelset til en renovering? Det kan koste mange penge at renovere et badeværelse. Udover at du gør noget godt for dig selv, har en istandsættelse af badeværelse ofte, en positiv effekt på boligens værdi.

Vælger du at optage et lån på 100.000 kr. til et nyt badeværelse, giver det en månedlig udgift på ca. 2.232 kr., med en tilbagebetalingstid på 5 år.

Lån til nye vinduer

Det er ikke billigt at købe nye vinduer. Til gengæld kan en villa med flotte vinduer øge boligens værdi, og lån til nye vinduer anses derfor som en investering.

Låner du 200.000 kr. til nye vinduer med en afdragsperiode på 8 år, vil din månedlige udgift være cirka 3.125 kr. Det kan for nogen være mange penge, men nye vinduer leverer en økonomisk gevinst, da du sparer penge på varmeregningen måned efter måned. Nye vinduer hjælper også med at gøre huset mere attraktivt, og gør det nemmere at sælge boligen på sigt.

Skab økonomisk sikkerhed med en tryghedsforsikring

Når du tegner en tryghedsforsikring på dit lån, dækker vi lånets månedlige afdrag i op til 12 måneder, hvis du skulle blive:

  • Sygemeldt
  • Ufrivillig arbejdsløs
  • Indlagt på hospitalet

Læs mere om vores tryghedsforsikring

Sådan fungerer et lån til renovering

Et lån til renovering er et lån, som du kan bruge til at renovere din bolig. Fordelen er, at du selv bestemmer, hvad du vil bruge dit lån til. Hos os kan du låne op til 300.000 kr uden sikkerhed, hvilket betyder, at du ikke behøver at have din bolig som sikkerhed for lånet.


Hvad et lån til renovering koster afhænger af flere faktorer såsom:
Renten på dit lån
Hvor mange penge du vil låne
Hvilken tilbagebetalingsperiode du har valgt
 
Ved hjælp af vores låneberegning kan du nemt og enkelt beregne din månedlige ydelse.


Renten på et lån til renovering afhænger af dine økonomiske forhold, men også hvor meget du låner og din tilbagebetalingstid. Du kan først se den nøjagtige rente, når du har indsendt din låneansøgning, og foretaget en endelig kreditvurdering af din ansøgning.
 


Lån til renovering – gode råd før du låner

Du kan få finansieret et lån til renovering på forskellige måder, fx ved at optage et lån, gør brug af dit kreditkort eller spare op. I denne artikel ser vi på, hvilke overvejelser du bør gøre dig inden du optager et lån og hvilke lån, der passer til dig. Læs hele artiklen her.

Vilkår

Information