Resurs Bank
menu

Forbrugslån

Indtast det ønskede lånebeløb mellem 20.000-300.000 kroner

Husk at inkludere eksisterende lån hos os, når du indtaster dit nye lånebeløb!

Vælg løbetid

Ansøg nu
Læs om vores renoveringslån
Læs mere

Sådan virker et forbrugslån

Hvad er et forbrugslån?

Du kan ansøge om et forbrugslån, når du vil renovere badeværelset, købe en ny bil eller noget helt andet. Du bestemmer selv, hvad du vil bruge pengene til. Du kan låne helt op til 300.000 kr. – uden at stille sikkerhed og med 2 til 12 års løbetid.

Regn på dit forbrugslån

Det er vigtigt, at du rent faktisk har råd til dit forbrugslån. I vores låneberegner kan du nemt selv udregne, hvor meget lånet ca. kommer til at koste dig hver måned. Du kan nemt ændre på lånebeløb og løbetid, når du skal finde det lån, som passer dig bedst.

Hvad kræves der for at få et forbrugslån?

Du skal være fyldt 18 år.
Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
Du skal have bopæl i Danmark

Hvordan ansøger man om et forbrugslån?

Hos os kan du søge et forbrugslån online. Det er gratis, og du forpligter dig ikke til noget. Når du ansøger skal du både give samtykke til eSKAT og Monthio med MitID før vi kan færdigbehandle din ansøgning. Pengene indsættes på din konto inden for 1-3 dage efter, at du har underskrevet aftalen. Få et overblik over, hvad et forbrugslån kommer til at koste dig.

Før vi kan godkende din låneansøgning, skal Resurs foretage en kreditvurdering. Er du gift eller samlevende skal din ægtefælle/samlever være medunderskriver på ansøgningen. Alle oplysninger bliver indsamlet og behandlet af Monthio, som er en kontooplysningstjeneste, der er under tilsyn af Finanstilsynet.

lån med medansøger, hvad betyder det?

Låner du penge sammen med din partner, har du en endnu bedre chance for at få lånet bevilliget. Det kræver, at der er en hovedansøger og en medansøger på lånet. Når i ansøger sammen, bliver jeres kreditvurdering oftest bedre, hvilket øger sandsynligheden for et godkendt lån.

Hvad er renten på et forbrugslån?

Renten på dit forbrugslån fastsættes, når vi har behandlet din ansøgning og foretaget en kreditvurdering.

Oprettelsesgebyret er min. 499 kroner.
Lånebeløb: 15.000-300.000 kroner
Variabel debitorrente: 4,99% - 15,54%
Løbetid: 2 til 12 år

Repræsentativt eksempel:
Ved lån på 100.000 kr. over 96 mdr. er den månedlige ydelse 1.576 kr., variabel debitorrente 8,99% og ÅOP 11,43%, adm. gebyr 29 kr./md., oprettelse 4.990 kr. Den samlede sum der skal betales er 151.427 kr. 

Hvor hurtigt udbetales forbrugslånet?

Når du har udfyldt låneansøgningen, og dit lån er blevet godkendt, udbetales pengene indenfor 1-3 bankdage – gældende fra den dag, vi har modtaget din underskrevne låneaftale.