Samle det hele til et Samlelån

Har du flere lån og kreditter hos os eller i andre banker? Så kan der være penge at spare ved at samle det hele til et Samlelån i Resurs Bank. Hvis du samler dine lån og kreditter vil det højst sandsynligt betyde en lavere månedlig betaling for dig og dermed giver dig et større økonomisk råderum.

Et Samlelån giver derfor mening, hvis du har flere lån, da det kan give dig et bedre overblik og ikke mindst mulighed for lavere omkostninger. Beregn din månedlige betaling i vores låneberegner. Priserne er vejledende og afhænger af din kreditvurdering.

 • Lavere månedlig ydelse
 • Bedre vilkår
 • Større økonomisk råderum
Samla lån - Resurs Bank - Lägre räntaSamla lån - Resurs Bank - Lägre ränta

Hvordan fungerer et samlelån?

Ved at samle dine lån hos os sparer du ikke kun på dine månedlige betalinger, men også på gebyrerne på dine andre lån og kreditter. Dette vil sandsynligvis give dig et større økonomisk råderum. Det er ikke et krav at være 2 på ansøgningen, men altid en god ide at søge sammen med din ægtefælle eller din samlever, da det vil øge din sandsynlighed for at blive godkendt.

 • Sammenlæg lån op til 300.000 kr.
 • Større rådighedsbeløb hver måned
 • Du får et samlet lån og vi sørger for at indfri alle dine eksisterende lån og kreditter

Så nemt er det!

Beregn det samlede beløb du vil ansøge om -og tryk helt uforpligtende på Ansøg nu.  Du kan ansøge om at få indfriet både kontokort, kreditkort, banklån og billån etc. Husk at inkludere dine lån hos Resurs Bank i det samlede lånebeløb, når ansøger. Når du har indsendt din låneansøgning, modtager du kort efter en bekræftelse via e-mail med et link til underskrift. I e-mailen lister vi de dokumenter, vi har brug for, for at kunne indfri dine lån. Det kan fx. være Betalingsserviceoversigter, hvor vi kan se dit lån, saldo og kontonummer.

Det er ikke et krav at være 2 på ansøgningen, men altid en god ide at søge sammen med din ægtefælle eller din samlever, da det vil øge din sandsynlighed for at blive godkendt.

Samla lån - Resurs Bank - Tänk påSamla lån - Resurs Bank - Tänk på
Husk at inkludere eksisterende lån hos os, når du indtaster dit nye lånebeløb.
Indtast det ønskede lånebeløb op til 300 000 kr.
Vælg løbetid
1.448 kr.Månedlig ydelse
8,97 %ÅOP*
8 år
1.796 kr.Månedlig ydelse
9,16 %ÅOP*
6 år
2.077 kr.Månedlig ydelse
9,30 %ÅOP*
5 år
2.500 kr.Månedlig ydelse
9,52 %ÅOP*
4 år
3.208 kr.Månedlig ydelse
9,86 %ÅOP*
3 år

Ved lån på 100.000 kr. over 8 år er den månedlige ydelse 1.448 kr. Variabel debitorrente er 7,50 % og ÅOP 8,97 %. Lånet er inklusivt et oprettelsegebyr på 2.000 kr. og et administrationgebyr på 29 kr. pr. md. De samlede kreditomkostninger er 39.113 kr. og der skal samlet tilbagebetales 139.113 kr.

Vi fastsætter renten ud fra en individuel kreditvurdering der bestemmer, hvilken rente du vil modtage og dermed
prisen på dit lån. Din endelige rente vil være angivet, i det lånetilbud du modtager.

Forsikring af dit lån

Når du tegner en tryghedsforsikring på dit lån, dækker vi lånets månedlige afdrag i op til 12 måneder, hvis du skulle blive:

 • Sygemeldt
 • Ufrivillig arbejdsløs
 • Indlagt på hospitalet

Sådan fungerer et samlelån

Hvor mange penge kan jeg spare?

Mange forskellige lån betyder også mange forskellige renter og gebyrer. Hvis du samler alle dine lån, har du kun en enkel rentesats, som du skal forholde dig til. Start med en gennemgang af dine eksisterende lån og kreditter, og hvilke renter og vilkår du har. Hvis det er længe siden, du optog dine lån, er renten sandsynligvis faldet, og du kan muligvis spare nogle penge.

Du kan samle dine lån og kreditter op til 300.000 kr. hos Resurs Bank. Det giver mulighed for lavere renter og længere tilbagebetalingsperiode, hvilket i sidste ende betyder at du spare tusindvis af kroner hver måned. Derudover vil det være lettere at få et overblik over din økonomi, når du kun modtager én regning fra én bank.

Hvad får du når du vælger et samlelån?

 • Mulighed for sammenlægning af din lån op til 300.000 kr.
 • Hjælp til at indfri eksisterende lån hos andre banker
 • Spare gebyrer hos andre banker
 • Større rådighedsbeløb hver måned
 • Kun ét lån og én rente at forholde dig til

Har du spørgsmål?

Lad vores kundeservice hjælpe dig eller søg blandt FAQ.

Vilkår
Information