Spar penge med et samlelån

Har du flere lån og kreditter i andre banker? Så kan der være penge at spare ved at samle det hele til et samlelån hos os. Hvis du samler dine lån og kreditter vil du formentlig få reduceret din månedlige ydelse og dermed få et større økonomisk råderum.

Et samlelån er derfor aktuelt, hvis du har flere lån, da det kan give dig et bedre overblik og ikke mindst mulighed for at reducere dine omkostninger. Beregn den månedlige ydelse i vores låneberegner. Priserne er vejledende og afhænger af den samlede kreditvurdering.

Dine muligheder med et samlelån:

  • Lavere månedlig ydelse
  • Bedre vilkår
  • Større økonomisk råderum

Hvordan fungerer et samlelån?

Når du samler dine lån og kreditter hos os, sparer du penge, fordi du både reducerer den månedlige ydelse og antallet af gebyrer. Dette vil sandsynligvis give dig et større økonomisk råderum. Det er ikke et krav at være 2 på ansøgningen, men altid en god ide at søge sammen med din ægtefælle eller din samlever, da det vil øge sandsynligheden for at blive godkendt.

  • Sammenlæg lån op til 300.000 kr.
  • Større rådighedsbeløb hver måned
  • Du får et samlet lån og vi sørger for at indfri alle dine eksisterende lån og kreditter

Det er nemt og enkelt

Se hvad det koster at låne. Beregn det samlede beløb ved at sende en ansøgning. Det er helt uforpligtende at søge. Udfyld beløbet og klik på ”Ansøg nu”, så er du i gang. Du kan ansøge om at få indfriet både kontokort, kreditkort, banklån og billån etc. Husk at inkludere dine nuværende lån, i det samlede lånebeløb, når du ansøger. Når du har indsendt din låneansøgning, modtager du kort efter en bekræftelse via e-mail med et link til underskrift. I e-mailen lister vi de dokumenter, vi har brug for, før vi kan indfri dine lån. Et eksempel på dokumentation kunne fx være en betalingsoversigt, hvor dit lån, saldo og kontonummer fremgår.

Husk at inkludere eksisterende lån hos os, når du indtaster dit nye lånebeløb.
Før vi kan godkende din låneansøgning, skal Resurs foretage en kreditvurdering. Alle oplysninger bliver indsamlet og behandlet af Monthio, som er en kontooplysningstjeneste, der er under tilsyn af Finanstilsynet.
Vælg løbetid
2.013 kr.Månedlig ydelse
13,02 %ÅOP*
12 år
2.497 kr.Månedlig ydelse
13,23 %ÅOP*
8 år
3.008 kr.Månedlig ydelse
13,42 %ÅOP*
6 år
3.424 kr.Månedlig ydelse
13,57 %ÅOP*
5 år
4.055 kr.Månedlig ydelse
13,79 %ÅOP*
4 år

Ved lån på 150.000 kr. over 12 år er den månedlige ydelse 2.013 kr. Variabel debitorrente er 11,50 % og ÅOP 13,02 %. Lånet er inklusivt et oprettelsegebyr på 3.000 kr. og et administrationgebyr på 35 kr. pr. md. De samlede kreditomkostninger er 139.913 kr. og der skal samlet tilbagebetales 289.913 kr.

Vi fastsætter renten ud fra en individuel kreditvurdering der bestemmer, hvilken rente du vil modtage og dermed
prisen på dit lån. Din endelige rente vil være angivet, i det lånetilbud du modtager.

Sådan fungerer et samlelån

Mange forskellige lån betyder også mange forskellige renter og gebyrer. Hvis du samler alle dine lån, har du kun en enkel rentesats, som du skal forholde dig til. Start med en gennemgang af dine eksisterende lån og kreditter, og hvilke renter og vilkår du har. Hvis det er længe siden, du optog dine lån, er renten sandsynligvis faldet, og du kan muligvis spare nogle penge.
Du kan samle dine lån og kreditter op til 300.000 kr. hos Resurs. Det giver mulighed for lavere renter og længere tilbagebetalingsperiode, hvilket i sidste ende betyder at du spare tusindvis af kroner hver måned. Derudover vil det være lettere at få et overblik over din økonomi, når du kun modtager én regning fra én bank.


Mulighed for sammenlægning af din lån op til 300.000 kr.
Hjælp til at indfri eksisterende lån hos andre banker
Spare gebyrer hos andre banker
Større rådighedsbeløb hver måned
Kun ét lån og én rente at forholde dig til


Vilkår

Information