Resurs Bank
menu

Forhøj dit lån

Udfyld dit ønskede lånebeløb mellem 15.000 kr. – 300.000 kr.

Husk at inkludere eksisterende lån hos os, når du indtaster dit nye lånebeløb!

Vælg løbetid

Ansøg nu

Sådan fungerer en forhøjelse af et lån

Sådan ansøger du om et nyt lån

Ønsker du at ansøge om et nyt lån hos Resurs, skal du udfylde det ønskede lånebeløb i din ansøgning. Har du allerede et eksisterende lån hos os, skal du tilføje det nye beløb til det ansøgte lånebeløb. Hvis vi antager, at du allerede har et lån på 40.000 kr. og vil have et nyt på 60.000 kr., så skal du ansøge om 100.000. Når lånet bliver godkendt og udbetalt til din Nemkonto, indfrier vi automatisk dit gamle lån, således at du kun har ét lån, du skal forholde dig til.

Før vi kan godkende din låneansøgning, skal Resurs foretage en kreditvurdering. Alle oplysninger bliver indsamlet og behandlet af Monthio, som er en kontooplysningstjeneste, der er under tilsyn af Finanstilsynet.

Hvad kræver det at få et nyt lån?

For at kunne ansøge om et nyt lån, skal du være i arbejde eller være pensioneret. Du kan ikke være langtidssygemeldt, registreret i RKI eller debitor registret.

Når vi skal vurdere din nuværende økonomi, foretager vi en samlet kreditvurdering. Dette sker via eSKAT og Monthio, som du giver samtykke til med MitID.

Kan jeg forhøje lånebeløbet på mit eksisterende lån?

Du kan desværre ikke forhøje lånebeløbet på dit eksisterende lån. Derimod er du velkommen til at søge om et nyt lån. Du skal blot indtaste det ønskede lånebeløb, og ansøge direkte med MitID.