Forhøj dit lån

Hvis du har et eksisterende lån hos os i dag, kan du altid ansøge om en forhøjelse af dit eksisterende lån. Det gamle lån bliver indfriet, således at du kun har ét lån, du skal afdrage på. Du kan ansøge om forhøjelse af dit lån her på siden.

  • Indtast det ønskede lånebeløb nedenfor
  • Underskriv aftalen med dit NemID/MitID
  • Pengene overføres til din NemKonto indenfor 1-3 bankdage

Open Banking – for din sikkerhed

Når du vill forhøje dit lån hos os, ser vi ligesom andre banker på din kreditværdighed. Det gør vi for at sikre, at du kan betale lånet tilbage og for at forhindre, at du havner i en svær økonomisk situation. På den måde er det en sikkerhed for dig.

Når vi vurderer din kreditværdighed, ser vi på dine indtægter, udgifter, rådighedsbeløb og din betalingshistorik samt dine personlige forhold og livssituation. Disse oplysninger indsamles og behandles af en kontooplysningstjeneste (Monthio), som er godkendt og reguleret af Finanstilsynet.

Udfyld dit ønskede lånebeløb mellem 15.000 kr.300.000 kr.
Husk at inkludere eksisterende lån hos os, når du indtaster dit nye lånebeløb!
Vælg løbetid
2.013 kr.Månedlig ydelse
13,02 %ÅOP*
12 år
2.497 kr.Månedlig ydelse
13,23 %ÅOP*
8 år
3.008 kr.Månedlig ydelse
13,42 %ÅOP*
6 år
3.424 kr.Månedlig ydelse
13,57 %ÅOP*
5 år
4.055 kr.Månedlig ydelse
13,79 %ÅOP*
4 år

Ved lån på 150.000 kr. over 12 år er den månedlige ydelse 2.013 kr. Variabel debitorrente er 11,50 % og ÅOP 13,02 %. Lånet er inklusivt et oprettelsegebyr på 3.000 kr. og et administrationgebyr på 35 kr. pr. md. De samlede kreditomkostninger er 139.913 kr. og der skal samlet tilbagebetales 289.913 kr.

Vi fastsætter renten ud fra en individuel kreditvurdering der bestemmer, hvilken rente du vil modtage og dermed
prisen på dit lån. Din endelige rente vil være angivet, i det lånetilbud du modtager.

Sådan fungerer en forhøjelse af et lån

Ønsker du at ansøge om et nyt lån hos Resurs, skal du udfylde det ønskede lånebeløb i din ansøgning. Har du allerede et eksisterende lån hos os, skal du tilføje det nye beløb til det ansøgte lånebeløb. Hvis vi antager, at du allerede har et lån på 40.000 kr. og vil have et nyt på 60.000 kr., så skal du ansøge om 100.000. Når lånet bliver godkendt og udbetalt til din Nemkonto, indfrier vi automatisk dit gamle lån, således at du kun har ét lån, du skal forholde dig til.

Før vi kan godkende din låneansøgning, skal Resurs foretage en kreditvurdering. Alle oplysninger bliver indsamlet og behandlet af Monthio, som er en kontooplysningstjeneste, der er under tilsyn af Finanstilsynet.


For at kunne ansøge om et nyt lån, skal du være i arbejde eller være pensioneret. Du kan ikke være langtidssygemeldt, registreret i RKI eller debitor registret.

Når vi skal vurdere din nuværende økonomi, foretager vi en samlet kreditvurdering. Dette sker via eSKAT og Monthio, som du giver samtykke til med NemID/MitID.


Du kan desværre ikke forhøje lånebeløbet på dit eksisterende lån. Derimod er du velkommen til at søge om et nyt lån. Du skal blot indtaste det ønskede lånebeløb, og ansøge direkte med NemID/MitID.


Vilkår

Information