Vi hjælper dig med at ansøge om et nyt privatlån

Hvis du allerede har et privatlån hos os, har du stadig mulighed for at ansøge om et nyt lån. Når du ansøger om et nyt lån, kan du vælge at udbetale det allerede eksisterende lån, og dermed kun have det nye lån stående tilbage hos os. Du kan ansøge om et nyt privatlån her på siden, og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: 39 13 16 00.

Hvis du ønsker at ansøge om et nyt lån, skal du blot igennem følgende trin:

  1. Ansøg om dit ønskede lånebeløb herunder.
  2. Underskriv aftalen med dit NemID.
  3. Pengene overføres til din NemKonto indenfor 1-3 bankdage.
Udfyld dit ønskede lånebeløb mellem 10.000 kr.300.000 kr.
Vælg løbetid
1.450 kr.Månedlig ydelse
8,96 %ÅOP*
8 år
1.799 kr.Månedlig ydelse
9,15 %ÅOP*
6 år
2.080 kr.Månedlig ydelse
9,30 %ÅOP*
5 år
2.504 kr.Månedlig ydelse
9,49 %ÅOP*
4 år
3.213 kr.Månedlig ydelse
9,83 %ÅOP*
3 år

Ved lån på 100.000 kr. over 8 år er den månedlige ydelse 1.450 kr. Variabel debitorrente er 7,50 % og ÅOP 8,96 %. Lånet er inklusivt et oprettelsegebyr på 2.000 kr. og et administrationgebyr på 29 kr. pr. md. De samlede kreditomkostninger er 39.346 kr. og der skal samlet tilbagebetales 139.346 kr.

Vi fastsætter renten ud fra en individuel kreditvurdering der bestemmer, hvilken rente du vil modtage og dermed
prisen på dit lån. Din endelige rente vil være angivet, i det lånetilbud du modtager.

Sådan fungerer endnu et lån

Sådan ansøger du om et nyt lån

Hvis du gerne vil have et nyt lån hos Resurs Bank, skal du blot udfylde dit ønskede lånebeløb i din ansøgning. Hvis du allerede har et eksisterende lån hos os, kan du tilføje det til dit ansøgte lånebeløb. Hvis vi antager, at du allerede har et lån på 40.000 kr. og vil have et nyt på 60.000 kr., så skal du ansøge om 100.000.

Når lånet bliver godkendt og udbetalt til din NemKonto, kan du vælge at betale dit gamle lån ud, således at du kun har det nye lån. Med andre ord kan du indløse dit tidligere lån gennem det nye lån du har fået.

Hvad kræves det at få et nyt lån?

For at kunne ansøge om et nyt lån, skal du være i arbejde eller være pensioneret. Du kan ikke være langtidssygemeldt, registreret i RKI eller debitor registret.

Når vi skal vurdere din nuværende økonomi, foretager vi et nyt kreditcheck. Dette gør vi ved hjælp af eSKAT, som du giver samtykke til med NemID. Dermed behøver du ikke sende os din seneste lønseddel og årsopgørelse.

Personligt tilbud om at få et nyt lån

Hvis du allerede er kunde hos Resurs Bank, kan du få et tilbud på et nyt lån. Sådan et personligt lånetilbud kan du få, hvis du blot følger din betalingsplan. Login på Mine Sider med NemID og se, om du har modtaget et tilbud.

Kan jeg øge lånebeløbet på et eksisterende lån?

Du kan desværre ikke øge lånebeløbet på dit allerede eksisterende lån. Derimod er du mere end velkommen til at søge om et nyt privatlån, ved siden at det eksisterende. Du skal blot udfylde det ønskede lånebeløb og ansøge med NemID, nemt og sikkert.

Har du spørgsmål?

Lad vores kundeservice hjælpe dig eller søg blandt FAQ.

Vilkår
Information