Billån til ny eller brugt bil

Står du og mangler en ny bil? Hos os kan du få et billån uden udbetaling og uden pant i bilen. Vi udsteder et købsbevis, som du kan benytte hos alle bilforhandlere i Danmark – til både nye og brugte biler - samt ved privatkøb.

  • Lån op til 500.000 kr.
  • Løbetid mellem 36 og 96 måneder
  • Minimumsydelse fra 850 kr.

Beregn dit lån her

Lånebeløb

50.000 kr500.000 kr

MDR

96 Måneder

36 Måneder96 Måneder

Månedlig udgift

0 kr

Ansøg her

Lånebeløb: 0 kr
Løbetid: 0 måneder
Månedelig ydelse: 0 kr
Variabel debitorrente: 0 %
ÅOP: 0 %
Samlet kreditimkostninger: 0 kr
Samlet tilbagebetaling: 0 kr

 Lånet har 14 dages fortrydelsesret og udbydes af Resurs.

Køb bil uden udbetaling og pant

Med et traditionelt billån skal du ofte betale 20% af bilens købesum up front. Vil du undgå at en udbetaling, kan du låne til en bil uden pant. Vi tager os af udbetalingen af selve lånet.

Du kan helt uforpligtende ansøge online om et lån og efterfølgende gå på jagt efter din kommende bil i fred og ro.

Lån til brugt bil

At købe en brugt bil er godt for både miljøet og særligt for din hverdagsøkonomi, da en ny-brugt bil sjældent taber ligeså stor værdi, som en helt ny bil. Billån uden udbetaling er særligt fordelagtigt, hvis du overvejer at købe en brugt bil.

  • Du bestemmer selv, hvilken bil
  • Ingen krav til, bilens alder
  • Ingen begrænsninger i forhold til sælger

Vil du låne til andre køretøjer?

Overvejer du at købe en båd eller måske en campingvogn? Med vores billån kan du faktisk låne til andre køretøjer såsom båd, campingvogn eller hvorfor ikke en ny motorcykel? Udfylde vores låneberegner - så er du i gang.

Spørgsmål om billån

Hos os kan du ansøge om et online billån ved at bruge vores låneberegner. Det er gratis, og du forpligter dig ikke til noget, når du ansøger. Når vi har behandlet og bevilliget dit lån, underskriver du med MitID/NemID i ro og mag. Efter du har underskrevet aftalen, er du klar til at købe bil.


Hvor meget det koster at låne en til en bil afhænger af flere forskellige faktorer. Med vores låneberegner kan du hvor du selv beregne din månedlige udgift. 


Når du låner til en bil hos Resurs, kan du ansøge om et lån på op til 500.000 kr. med en maksimal tilbagebetalingstid på 96 måneder.


Leasing af bil kan være en sikkerhed, da det ofte inkluderer både forsikring og gratis servicering af bilen. Vælger du at låne til bil, har du en anden fleksibilitet. Du kan bruge bilen, så meget du vil og når du vil, uden at skulle tænke på antal kilometer og bindingsperiode. Med din egen bil, har du frihed og fleksibilitet, og du sælge den igen, hvis det er nødvendigt. Vælger du at købe en brugt bil, er du oftest bedre stillet, da værditabet er mindre, både når du køber, og når du beslutter dig for at sælge.