Lån penge til det du står og mangler

Vi hjælper dig med at låne penge. Du kan låne op til 300.000 kr. uden at stille sikkerhed, og du får tilmed tilbudt en god rente, uanset om du vil låne til en ombygning, skal købe en ny bil eller vil booke din drømmerejse.

Vi får det svære til at føles lidt enklere

  • Lån mellem 10.000 - 300.000 kr.
  • Let at underskrive med NemID/MitID
  • Pengene overføres indenfor 1-3 hverdage

Hvad koster det at låne?

Er du usikker på, hvad det koster at optage et lån? Ved at benytte dig af vores låneberegner, kan du tjekke den månedlige ydelse på lånet. Du skal have en fast indkomst, og må ikke være registreret i RKI. Indsend en uforpligtende ansøgning, og få svar med det samme. Det er op til dig, om du vil gøre brug af lånet eller ej.

Lån til renovering

Overvejer du et renoveringsprojekt? Uanset om du vil låne penge til at renovere dit køkken, opgradere dit badeværelse eller udskifte dine gamle vinduer med nye, så kan vi være behjælpelig med finansieringen af dit projekt. Du vælger selv, hvad du vil bruge dine lånte penge til. Læs mere om vores renoveringslån her.

Indtast det ønskede lånebeløb mellem 10.000-300.000 kroner
Før vi kan godkende din låneansøgning, skal Resurs foretage en kreditvurdering. Alle oplysninger bliver indsamlet og behandlet af Monthio, som er en kontooplysningstjeneste, der er under tilsyn af Finanstilsynet.
Vælg løbetid
1.947 kr.Månedlig ydelse
12,37 %ÅOP*
12 år
2.446 kr.Månedlig ydelse
12,76 %ÅOP*
8 år
2.968 kr.Månedlig ydelse
13,13 %ÅOP*
6 år
3.392 kr.Månedlig ydelse
13,43 %ÅOP*
5 år
4.034 kr.Månedlig ydelse
13,87 %ÅOP*
4 år

Ved lån på 150.000 kr. over 12 år er den månedlige ydelse 1.947 kr. Variabel debitorrente er 10,50 % og ÅOP 12,37 %. Lånet er inklusivt et oprettelsegebyr på 6.000 kr. og et administrationgebyr på 35 kr. pr. md. De samlede kreditomkostninger er 130.496 kr. og der skal samlet tilbagebetales 280.496 kr.

Vi fastsætter renten ud fra en individuel kreditvurdering der bestemmer, hvilken rente du vil modtage og dermed
prisen på dit lån. Din endelige rente vil være angivet, i det lånetilbud du modtager.

Skal du have et nyt lån?

Hvis du allerede har et lån hos os, har du stadig mulighed for at ansøge om et nyt lån. Her kan du læse mere om, hvad du skal gøre, hvis du vil ansøge om et nyt lån.

Læs mere

Skab økonomisk sikkerhed med en tryghedsforsikring

Når du tegner en tryghedsforsikring på dit lån, dækker vi lånets månedlige afdrag i op til 12 måneder, hvis du skulle blive:

  • Sygemeldt
  • Ufrivillig arbejdsløs
  • Indlagt på hospitalet

Læs mere om vores tryghedsforsikring 

Sådan fungerer det at låne penge

Hos os kan du ansøge om et lån online eller få hjælp ved at ringe til vores kundeservice. Det er gratis at ansøge, og du forpligter dig ikke til noget. Når vi har behandlet og godkendt din ansøgning, skal du underskrive aftalen med NemID/MitID. Pengene sættes ind på din NemKonto indenfor 1-3 bankdage.


Det er vigtigt for os, at du som låntager kan tilbagebetale dit lån. Derfor skal du som kunde være fyldt 18 år og enten være i arbejde eller være pensioneret. Din ansøgning vil derfor desværre ikke blive godkendt, hvis du er langtidssygemeldt, registreret i RKI eller debitor registret.
Vi vurderer herefter din økonomi. Dette gør vi ved hjælp af eSKAT, som du giver samtykke til med NemID/MitID. Dermed behøver du ikke sende os din seneste lønseddel og årsopgørelse.


Din rente hænger sammen med dine økonomiske forudsætninger, lånets størrelse og løbetid. Den præcise rente får du først oplyst, når du har indsendt en låneansøgning, og vi har gennemført en kreditvurdering. Vi benytter os af variabel debitorrente.
Lånebeløb: 10. 000-300.000 kroner
Variabel debitorrente: 4,99-15,54%
Løbetid: 2 til 12 år

Repræsentativt eksempel:
Ved lån på 100.000 kr. over 96 mdr. er den månedlige ydelse 1.576 kr., variabel debitorrente 8,99% og ÅOP 11,43%, adm. gebyr 29 kr./md., oprettelse 4.990 kr. Den samlede sum der skal betales er 151.427 kr


Det korte svar er nej. Du kan til enhver tid indfri dit lån. Der vil dog blive tilskrevet eventuelle renter og månedlige gebyrer på lånet indtil indfrielsestidspunktet. Hvis du ønsker at indfri dit lån før, anbefaler vi, at du kontakter vores kundeservice på telefon 39 13 16 00 eller sender en mail til mail@resurs.dk og får vores betalingsoplysninger. På den måde er du sikker på, at du får betalt det korrekte beløb til os. Det er også muligt at foretage en indbetaling direkte via telefonen, hvis du har et Dankort.


For at gøre det nemmere for dig som kunde at ansøge, har vi i samarbejde med SKAT, gjort sådan at vi kan indhente dine seneste lønsedler og årsopgørelse helt automatisk. Du skal blot give samtykke med til eSKAT og kontooplyningstjenesten Monthio med NemID/MitID. Efterfølgende udfylder du blot en række økonomiske og personlige oplysninger.


Uanset lånets størrelse, skal du IKKE stille sikkerhed for dit privatlån. Du sparer dermed omkostninger til tinglysningsafgift mv., og det gør det også væsentligt enklere at ansøge om et lån gennem Resurs.


Den månedlige ydelse på lånet afhænger af renten, hvor stort lånet er og hvilken løbetid, du har valgt. Du kan med fordel anvende vores låneberegner, hvis du vil udregne dit månedlige afdrag. Du kan selv ændre på lånebeløb og løbetid. Når du har indtastet oplysningerne, kan du se, hvad lånet kommer til at koste dig.


For at kunne ansøge om et nyt lån, skal du være i arbejde eller være pensioneret. Du kan ikke være langtidssygemeldt, registreret i RKI eller debitor registret.
Når vi skal vurdere din nuværende økonomi, foretager vi et nyt kreditcheck. Dette gør vi ved hjælp af eSKAT, som du giver samtykke til med NemID/MitID. Dermed behøver du ikke sende os din seneste lønseddel og årsopgørelse.


Bliver du arbejdsløs eller sygemeldt i en længere periode, kan det være smart at have en tryghedsforsikring. Vi dækker dit månedlige afdrag i op til 12 måneder, så din økonomi ikke belastes unødigt. Forsikringen gælder, hvis du bliver ufrivillig arbejdsløs, sygemeldt eller indlagt på hospitalet.


Låner du penge sammen med andre, har du en endnu bedre chance for at få lånet bevilliget. Du vil stå som hovedansøger, mens din partner vil stå som medansøger. Som bank betyder det, at sikkerheden øges, og at vi kan tilbyde dig bedre lånevilkår.


Hvis du har et eksisterende lån, men af en eller anden årsag skal have en anden person til at håndtere dit lån fremover, skal du udfylde en fuldmagt og sende den til Resurs. Dette kan f.eks. være hvis du har fået en lånerådgiver, som skal have adgang til din konto. Årsagen til at vi skal have en fuldmagt er, at vi kun må kommunikere ud omkring din konto til hoveddebitor og en evt. meddebitor. Dette er ligeledes for at beskytte dig som kunde. Fuldmagten skal udfyldes og sendes til mail@resurs.dk eller til Delta Park 46, 2665 Vallensbæk Strand. Hvis du skulle have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: 39 13 16 00


Vilkår
Information