Banken som ved hvordan det føles

Vores filosofi handler om at skabe bedre balance i menneskers hverdagsøkonomi

Vores transformation er kun lige begyndt

I Resurs tager vi ansvar. Vores mål er at udvikle bæredygtige lån, nye tilbud inden for cirkulær forbrug, gennem nye digitale services, der er tilpasset vores liv og hverdag. Derudover bærer vi, ligesom alle andre i branchen, et særligt ansvar for, at give de unge den bedst mulige økonomiske start på livet. Det skal være nemt for alle at tænke og handle bæredygtigt.

Resurs Society

We know the feeling. Og med over 40 års erfaring i branchen, og flere millioner af kunder fordelt i 4 nordiske lande, ved vi en hel del om privatøkonomi. Vi vil være en del af løsningen, uanset om det gælder forbrug og klima, unges økonomi, investeringer i samfundet eller smartere lån.

På Resurs Society kan du læse mere om, hvordan vi vil bidrage med at skabe bedre balance i hverdagsøkonomien, gennem livet, inden for branchen og i vores samfund – og hvordan vi arbejder på at tage mere ansvar og påvirke vores omgivelser i en mere positiv retning.

Mere om bæredygtig privatøkonomi

Det starter med dig

Ved at gøre brug af de unges drive og engagement i relation til deres privatøkonomi, har vi startet et nyt initiativ, der har til formål at finde flere måder, hvor både vi og branchen kan støtte de unge på deres rejse. Vi har i den forbindelse udpeget flere ungdomsambassadører, som skal stå i spidsen for dette initiativ, og drive projektet om udbredelse af de unges viden indenfor privatøkonomi både i Resurs og i branchen generelt.

Vi ekspanderer og overgår til nyt banksystem

Vi tror at fremtidens bank ser helt anderledes ud end i dag. Derfor satser vi stort, og er i gang med at installere Nordens første cloudbaseret banksystem, som skal gøre det både smartere og nemmere at være kunde hos os.

Det nye system lanceres gradvist, og når det er på plads, vil det blandt andet øge hastigheden for udviklingen af nye, og mere brugervenlige funktioner for vores kunder og samarbejdspartnere.

Til dig, som ønsker at gøre en forskel

Som du kan se, er vi meget mere end bare en bank. Vi er banken, som har forståelse for og kendskab til, vigtigheden af at skabe bedre balance i hverdagen og i livet. Vi arbejder målrettet med bæredygtighed, større forståelse og empati, og mere medmenneskelighed i det vi laver. Tag med på vores rejse, for sammen kan vi gøre en forskel.

Job & karriere

Vil du vide mere om os?

Vi har en kundebase på 6 millioner privatkunder.

Vi er 672 medarbejdere.

Vi findes i hele Norden.