Dette er Resurs Bank

Resurskoncernen er repræsenteret i hele Norden og består af Resurs Bank og Solid Forsikring. Vi udvikler smarte betalings- og finansieringsløsninger for både forbrugere og virksomheder.

 

NorgeNorge

Norge

SverigeSverige

Sverige

FinlandFinland

Finland

Oplysninger relateret til COVID-19

Vi er her for vores kunder og vores partnere og tager udviklingen med COVID-19 meget alvorligt. Her kan du finde ud af, hvad vi i Resurs Bank gør for at reducere spredningen af ​​infektion og mindske dens virkning.

COVID-19COVID-19

Vores historie

  • Resurs starter med visionen om at tilbyde enkle finansieringsløsninger til detailkunder
  • 1977

  • Resurs er den første i Sverige til at tilbyde rentefri finansiering
  • 1985

  • Resurs får banklicens og Resurs Bank bliver etableret
  • 2001

  • Resurskoncernen bliver børsnoteret på Nasdaq Stockholm som Resurs Holding
  • 2016

  • I dag eksisterer Resurskoncernen i hele norden. Til dagligt hjælper vi hundredvis af detailhandlere og over 5,7 millioner kunder med fleksible finansieringsløsninger gennem afdrag, privatlån, kreditkort og forsikring
  • 2020

Vores forretningsområder

Consumer Loans

Her tilbyder vi lån helt op til 300.000 kr. – uden sikkerhed og til en god rente, og du bestemmer selv, hvad du vil bruge dine penge på.

Payment Solutions

Resurs er den førende partner inden for finansierings-, betalings- og loyalitetsløsninger til hundredvis af butikskæder og webshops i Norden. Vores betalingsløsninger gør det nemt at betale på den måde, som passer dig bedst.

Insurance

Gennem Solid Forsikring tilbyder vi en tryghedsforsikring, som beskytter lånet i tilfælde af uforudsete hændelser.Skulle du f.eks. blive sygemeldt i en længere periode eller miste dit arbejde, er det en god idé at have en tryghedsforsikring på dit privatlån.

Resurs Bank i samfundet

En vigtig del af kulturen i Resurs Bank handler om, at gøre en forskel og bidrage til samfundet. Det gør vi gennem et kontinuerligt bæredygtighedsarbejde og sponsorater inden for forskellige områder.

Vores værdier

Driven

Vi er nysgerrige og engagerede, og vi opmuntrer hele tiden hinanden til at tage det næste skridt og møde den næste udfordring.

Open

Vi finder nye muligheder ved at være lydhøre.

Innovative

Vi prøver nye veje ved at bruge vores kreativitet og fantasi.

Trustworthy

Vi gør os fortjent til kundernes tillid ved at holde, hvad vi lover, og samtidig leverer vi en høj kvalitet på vores forskellige løsninger.

Code of Conduct

Vores Code of Conduct bygger på Resurs koncernens værdier. Kodeksen vejleder os i hverdagen og sikrer, at vi driver vores forretning på en etisk, social og miljømæssig korrekt måde.

Læs vores Code of Conduct

Vores forretningsidéVores forretningsidé

Vores forretningsidé

Det er dit liv og dine drømme. Derfor skal du kunne bestemme selv, men af og til har du måske også brug for en hjælpende hånd.

Resurs hjælper med at realisere dine drømme, så det svære bliver nemt. Med os kan du låne og betale – det er både hurtigt, trygt og enkelt.

Vi tilbyder desuden smarte delbetalingsløsninger til vores firmakunder.

Find os

København

Adresse:

Resurs Bank, Delta Park 46, DK-2665 Vallensbæk Strand

CVR nr:

36 04 10 21

Telefon:

39 13 16 00

Har du spørgsmål?

Lad vores kundeservice hjælpe dig eller søg blandt FAQ.