Eksisterende kunde

Sådan kommer du i gang

Vi håber, at du får meget glæde af dit Resurs World. Du ved vel, at du kan anvende kortet både online og i butik? Med kortet kan du også hæve kontanter og betale regninger.

Hvis du ikke allerede er kommet i gang med kortet, kan du logge ind på Mine sider og aktivere det ved at vælge PIN-kode. Der får du en oversigt over dine konti hos os og kan gennemføre betalinger af dine regninger.

Har du brug for at spærre dit kort, kan du ringe til 39 13 16 00

Din første faktura

Du kan finde din faktura på Mine sider eller på Resurs appen. Når du skal betale, kan du enten vælge at betale hele beløbet på én gang eller dele din betaling op over en længere periode i henhold til vores fordelagtige alternativ. Du har vel ikke glemt alle de fordele, som kommer med dit Resurs kort? Tag et kig herunder!

Dine fordele

Gratis rejseforsikring for hele familien

Betaler du minimum 50% af rejsen med dit Resurs kort, indgår der en rejseforsikring for dig og din husstand. Det betyder tryghed på rejsen, og bliver I syge eller kommer til skade, så står vi klar til at give lægehjælp via videokonsultation med dansktalende læger, så I ikke behøver at besøge en læge på destinationen.

Ingen valutavekselgebyr

De fleste debit/kreditkort har gebyr. Resurs World har ingen gebyr. Dvs. intet behov for valutakontanter og ingen ekstra valutaregning med Resurs World.

Undgå problemer med billeje i udlandet

Mange danskere oplever at biludlejningsselskaberne ikke vil acceptere det klassiske visa/dankort debit i udlandet. Det er ganske enkelt ikke muligt at reservere depositium og restbetal på et debitkort. Dit Resurs World er et kreditkort. Derfor kan du altid bruge det til billeje med depositum i udlandet.

Husk! Du kan altid let logge ind på Mine Sider for at se de sidste transaktioner, her vælger du selv det køb som du gerne vil modtage på en separat faktura. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 36 13 16 00.

30-60 dages betalingsfrist

Bruger du fx. dit kort på en rejse i juli måned, så skal du først betale 1. september. Køber du julegaver i december, er beløbet til betaling 1. februar.

Du kan altid betale hele beløbet eller dele betalingen op.

For din sikkerhed

Sikker betaling online

Resurs kreditkort er koblet till Mastercard SecureCode. Dette indebærer at, når du gennemfører et køb online, så modtager du en verificeringskode via sms. Koden benytter du efterfølgende til at bekræfte dit onlineløb. En ekstra sikkerhedskontrol som er helt omkostningsfri.

Tryghedsforsikring

Du kan altid tegne en tryghedsforsikring, som kan dække dine månedlige udgifter for dit Resurs kort, hvis du bliver syg eller ufrivilligt arbejdsløs.

SMS-kvittering

Den gratis SMS-kvitteringsservice giver dig ekstra sikkerhed, fordi du får en SMS hver gang du køber over 500 kr. Tjenesten aktiveres automatisk.

Mulighederne er mange

Du kan altid skifte betalingsplan

Du kan skifte betalingsplan ved at betale det beløb som fremgår på din seneste advisering fra Resurs på Mine sider eller i Resurs app.

Kontaktløst kort

Stadig flere og flere butikker tilbyder kontaktløs betaling. Kan du finde et Contactless-symbol på kortet, kan du straks begynde at bippe. Det betyder, at du kan nøjes med at holde kortet ind mod terminalen, når du skal gennemføre et køb.

Priceless

Få adgang til håndplukkede oplevelser, underholdning og eksklusive tilbud med Priceless.

Tilmeld dig Priceless

Hvordan forhøjer jeg min kreditgrænse?

Du kan når som helst ansøge om at forhøje kreditten på dit Resurs kort. Vi tilbyder en kredit på op til 75.000 kroner. Vælger du at forhøje din kredit, får du en større fleksibilitet i din økonomi, og du kan nemmere klare uforudsete udgifter eller et større planlagt køb.

Har du NemID eller MitID, kan du kontakte kundeservice på telefon 39 13 16 00. Herefter guider vi gennem processen med at få forhøjet din kredit.

Vilkår

Information