Kort og koncist

Om vores kreditkort

Resurs gold og world er kreditkort, der giver dig mulighed for at betale dine køb på din måde, alt på en gang eller lidt ad gangen. Vælg, om du vil have et kort med fordelagtige delbetalingsvalg, eller et kort til en lille forgyldning af tilværelsen. Uanset hvad du vælger, har du masser af tid til at betale, fordi fakturaen først kommer måneden efter dit køb, og du har altid op til 60 dage rentefri kredit.

Nu kan du vælge fleksibel delbetaling på dine køb

Vi har gjort dit kort endnu mere fleksibel. Det er nu muligt at opdele alle køb over 1.000 kr. i forskellige tilbagebetalingsrater. Køber du fx en opvaskemaskine i indeværende måned, kan du vælge at afdrage på dette ene køb, og se bort fra de øvrige mindre køb i den pågældende måned.

Spørgsmål & svar

For at ansøge om kreditkort skal du være 18 år gammel, have fast ansættelse og må ikke være registreret i RKI. Desuden skal du have fast registret bopæl i Danmark.


Du kan ansøge om kortet på vores hjemmeside eller ringe till vores kundeservice på telefon 39 13 16 00.


Resurs kreditkort er et samarbejde med Mastercard og gælder over hele verden. Du kan hæve kontanter i alla kontantautomater både i Danmark og udenlands. Du kan foretage max. tre hævninger på 5000 kr. per dag og hæve højest 15 000 kr. på en syvdagesperiode. Der tilskrives et gebyr på 1 % af kontantbeløbet der hæves, dog minimum 35 kr. Når du hæver penge i udlandet, tilskrives der også et valutagebyr på 1,97 %. På Resurs World er der intet gebyr for kontanthævninger og ej heller gebyr for valuta.


Når din ansøgning er godkendt, sender vi kortet til din hjemmeadresse med posten. Efter nogle dage modtager du din PIN-kode i et separat brev. Herefter kan du begynde at anvende dit kreditkort.


For at bestille et nyt kort, hvis du f.eks. har mistet det, kontakter du vores kundeservice på telefon 39 13 16 00. Vil du bestille et extrakort til et familiemedlem og samle flere bonuspoint sammen på Gold eller World, så kan du ansøge om et extrakort med samme kredit som dit eget hovedkort. Det giver en engangsudgift på 50 kr per kort og kan benyttes til familiemedlemmer som er fyldt 16 år. Husk at du som kontohaver er ansvarlig på betalingerne. Du bestiller enkelt et ekstrakort ved at udfylde blanketten som du finder på vores hjemmeside og sende den til vores kundeservice


Med dit kort har du altid op til 60 dages fri kredit og din faktura kommer måneden efter du har foretaget dine køb. Det vil sige at alle køb som du foretager i juli, får du på en samlet faktura i august. Vi sender din faktura til din e-boks og du kan altid se dine fakturaer på Mine Sider.


Du kan når som helst ansøge om at forhøje kreditten på dit kreditkort. Den øvre grænse ligger på 75.000 kr. Vælger du at forhøje din kredit så får du større råderum i din økonomi og kan enklere klare uforudsete udgifter eller et større planlagt køb. Du kan ringe til vores kundeservice på 39 13 16 00 og få hjælp til din ansøgning om forhøjet kredit.


For at spærre dit kort kontakter du kundeservice på telefon 39 13 16 00


Når du logger ind på mine sider kan du: - Se aktuel saldo og eventuelle bonuspoint - Alle dine transaktioner og fakturaer - Registrerede kontaktoplysninger.


Vilkår
Information