Vores Betalingskort

Resurs Bank samarbejder med en række velkendte kæder i DK. Vi tilbyder at skræddersy en løsning så du som partner får så mange fordele som muligt. Du kan således få et kort, som er tilknyttet din terminal og virker i kæden både offline og online.

Et co-branded kort, skaber masser af fordele for både partnere og kunder – og bygges op så det passer ind i Jeres forretning.

Co-branded kort hos vores partnere

VolkswagenVolkswagen
SilvanSilvan
HellaHella
FordFord
Din BilpartnerDin Bilpartner
Din BilpartnerDin Bilpartner
British AirwaysBritish Airways
BiltemaBiltema
BabysamBabysam
AutomesterAutomester
Ak-nygartAk-nygart

ABU - en smart korttjeneste på dit Mastercard

Vi tilbyder Automatic Billing Updater (ABU), der indebærer en automatisk opdatering af kortoplysninger hos de virksomheder, som er tilsluttet tjenesten. Når du får et nyt kort behøver du altså ikke selv at gå ind på hjemmesiden og opdatere dine oplysninger hos eksempelvis Netflix, da det foregår automatisk uden unødvendige afbrydelser. Tjenesten er naturligvis frivillig, og hvis du ikke ønsker at anvende den skal du blot ringe til vores kundeservice på 39 13 16 00 og bede om at få tjenesten afsluttet.

ABUABU

Fandt du ikke det kort, du søgte?

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice eller besøge vores FAQ-sektion, hvor vi har samlet svarene på de mest ofte stillede spørgsmål.

Ansøg om kredit i ro og mag

Du kan både ansøge om kredit hjemmefra eller direkte i butikken. Du kan nemlig tilmelde dig vores butikskort via mobilen, og på den måde undgå stress og lange køer. Når du har ansøgt, modtager du en besked med det samme, hvorefter du skal vælge din ønskede betalingsløsning. Du kan også vælge, at lade det pågældende butikspersonale hjælpe dig med at ansøge om kredit.

Ansøg om kredit i ro og magAnsøg om kredit i ro og mag