Hos Resurs betaler du, som du vil

Betal, som du vil, hvor du vil, og hvornår du vil! Resurs har betalingsløsninger, der er designet til, at du selv skal kunne vælge. Betal det fulde beløb eller del dit køb op. Takket være en 60 dages fri kredit kan du selv vælge, hvordan du vil betale, f.eks. med en 6 måneders rentefri kredit.

Hvordan vil du betale?

Betal på flere forskellige måder med Apple Pay og Google Pay

Nu kan du koble dit Mastercard fra Resurs til Apple Pay eller Google Pay, så du kan betale trygt og kontaktløst overalt.

Kom i gang med Apple Pay – til dig med iPhone og Apple Watch.

Kom i gang med Google Pay – til dig med Androidmobil.

Har du styr på fordelene med vores kort? Med et Resurskort på uret eller mobilen har du altid en tryg og sikker buffer lige ved hånden.

Download vores App

Med Resurs’s app kan du få overblik over dine konti og finde nyttig kundeinformation. I Appen kan du administrere dine indstillinger for dine forskellige kort, som du har via banken.

iOS

Android

Resurs kreditkortResurs kreditkort

Større frihed med et kort fra Resurs

Med vores kreditkort kan du betale alt på én gang, måneden efter dit køb eller vælge at delbetale dit køb, helt den renter og gebyrer. Kortet fungerer overalt og du får en række attraktive fordele inkluderet.

Med kortet i pengepungen har du altid en tryg og sikker buffer lige ved hånden.

Vores kreditkort

Indfri det fulde beløb eller del betalingen op

Uanset hvor og hvornår du som kunde tager en beslutning om at købe en vare, behøver du ikke at beslutte dig for, hvordan den skal betales. Du vælger din delbetalingsplan i ro og mag derhjemme, og du har op til 60 dage til at foretage din første indbetaling. Vælg mellem at betale det hele på én gang eller del betalingen op på en måde, som passer bedst til dig og din økonomi.

Delbetaling

Betalingskort hos vores partnere

Resurs samarbejder med en række store kæder, hvor vi tilbyder forskellige løsninger, så du som kunde får så mange fordele som muligt. Her kan du se et udvalg af de partnere, som vi samarbejder med.

Kan du ikke finde det kort og den butik, du søger efter, er du velkommen til at besøge vores FAQ-sektion. Her vil du finde svar. Ellers er du velkommen til at kontakte os direkte.

VolkswagenVolkswagen

Volkswagen

British AirwaysBritish Airways

British Airways

SilvanSilvan

Silvan

BiltemaBiltema

Biltema

HellaHella

Hella

BabysamBabysam

Babysam

FordFord

Ford

AutomesterAutomester

Automester

Din BilpartnerDin Bilpartner

Din Bilpartner

Ak-nygartAk-nygart

Ak-nygart

MagasinMagasin

Magasin