Hos Resurs Bank betaler du, som du vil

Betal, som du vil, hvor du vil, og hvornår du vil! Resurs Bank har betalingsløsninger, der er designet til, at du selv skal kunne vælge. Betal det fulde beløb eller del dit køb op. Takket være en 60 dages fri kredit kan du selv vælge, hvordan du vil betale, f.eks. med en 6 måneders rentefri kredit.

Hvordan vil du betale?

Betal på flere forskellige måder med Apple Pay og Google Pay

Nu kan du koble dit Mastercard fra Resurs Bank til Apple Pay eller Google Pay, så du kan betale trygt og kontaktløst overalt.

Kom i gang med Apple Pay – til dig med iPhone og Apple Watch.

Kom i gang med Google Pay – til dig med Androidmobil.

Har du styr på fordelene med vores kort? Med et Resurskort på uret eller mobilen har du altid en tryg og sikker buffer lige ved hånden.

Mobile PayMobile Pay

Ansøg om kredit i ro og mag

Du kan forberede dit køb hjemmefra eller direkte i butikken. Du kan nemlig tilmelde dig vores butikskort via mobilen, og på den måde undgå stress og lange køer. Når du først har ansøgt, modtager du en besked med det samme, hvorefter du skal vælge din ønskede betalingsløsning. Du kan også vælge, at lade det pågældende butikspersonale hjælpe dig med at ansøge om kredit.

Indfri det fulde beløb eller del betalingen op

Uanset hvor og hvornår du som kunde tager en beslutning om at købe en vare, behøver du ikke at beslutte dig for, hvordan den skal betales. Du vælger din delbetalingsplan i ro og mag derhjemme, og du har op til 60 dage til at foretage din første indbetaling. Vælg mellem at betale det hele på én gang eller del betalingen op på en måde, som passer bedst til dig og din økonomi.

Større frihed med Supreme Card

Med Supreme Card kan du betale alt på én gang, måneden efter dit køb eller vælge at delbetale dit køb, helt den renter og gebyrer. Kortet fungerer overalt og du får en række attraktive fordele inkluderet.

Med kortet i pengepungen har du altid en tryg og sikker buffer lige ved hånden.

Supreme CardSupreme Card

Betalingskort hos vores partnere

Resurs Bank samarbejder med en række store kæder, hvor vi tilbyder forskellige løsninger, så du som kunde får så mange fordele som muligt. Her kan du se et udvalg af de partnere, som vi samarbejder med.

Kan du ikke finde det kort og den butik, du søger efter, er du velkommen til at besøge vores FAQ-sektion. Her vil du finde svar. Ellers er du velkommen til at kontakte os direkte.

VolkswagenVolkswagen

Volkswagen

SilvanSilvan

Silvan

HellaHella

Hella

FordFord

Ford

Din BilpartnerDin Bilpartner

Din Bilpartner

Din BilpartnerDin Bilpartner

Magasin

British AirwaysBritish Airways

British Airways

BiltemaBiltema

Biltema

BabysamBabysam

Babysam

AutomesterAutomester

Automester

Ak-nygartAk-nygart

Ak-nygart

Har du spørgsmål!

Lad vores kundeservice hjælpe dig eller søg blandt FAQ.