Lån tryggere med en tryghedsforsikring

Det skal være både trygt og sikkert at låne penge hos os i Resurs Bank. Derfor kan du tegne en tryghedsforsikring, som beskytter lånet i tilfælde af uforudsete hændelser. Skulle du f.eks. blive sygemeldt i en længere periode eller miste dit arbejde, er det en god idé at have en tryghedsforsikring. Her står vi for lånets renteudgifter og afdrag i op til 12 måneder, så du slipper for at bekymre dig om din økonomi mere end højst nødvendigt.

Forsikring af dit lån, hvis du skulle blive:

  • Sygemeldt
  • Ufrivillig arbejdsløs
  • Indlagt på hospital

Hvordan ansøger jeg om en tryghedsforsikring?

Når du ansøger om et privatlån hos os, kan du samtidig vælge at tegne vores tryghedsforsikring. Vil du ansøge om en tryghedsforsikring, efter du har fået bevilliget et lån, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Tryghedsforsikring – hvad er det?

Af og til indtræffer der episoder, som vender op og ned på hverdagen. Bliver du sygemeldt i en længere periode, eller mister du dit arbejde, kan det i høj grad påvirke din økonomi. Hvis det sker, kan det være en god idé at have en tryghedsforsikring, som gør situationen nemmere. Her kan du få en erstatning, som modsvarer dine månedlige låneudgifter.

Forsikringen gælder, hvis du bliver ufrivillig arbejdsløs, sygemeldt eller indlagt på hospitalet. Ved dødsfald som følge af en ulykke, udbetales der en sum, som modsvarar den aktuelle gæld - dog maksimalt 50.000 kroner.

Krav for at tegne vores tryghedsforsikring

  • Du har et eksisterende lån hos os
  • Du er fyldt 18 år og er bosat i Danmark
  • Du har haft fastansættelse i minimum 3 måneder
  • Du er i arbejde eller pensionist, når du søger om lånet

Vilkår og vigtig information 

Fortrydelsesret

Du har ret til skriftligt at tilbagekalde forsikringen indenfor 14 dage, regnet fra den dag, forsikringen trådte i kraft.

Ændring af forsikringsvilkår

Forsikringsgiveren har ret til at ændre forsikringsvilkår og præmie i forbindelse med forsikringens forfaldsdato hver måned.

Fuldstændige forsikringsvilkår

Du finder de fuldstændige vilkår nedenfor. Vil du tale med en sagsbehandler? Ring til vores kundeservice, så guider vi dig gennem de forskellige forsikringsvilkår.

Forsikringsgiver

Hvis du vælger at tegne vores tryghedsforsikring, informerer vi dig om, at den kommer fra Solid AB, som er et datterselskab inden for Resurskoncernen.

Solid Försäkrings AB Box 22068 250 22 Helsingborg Sverige Org.nr. 516401-8482

Solid Försäkring er under Finansinspektionens tilsyn.

Har du spørgsmål om vores tryghedsforsikring?

Lad vores kundeservice hjælpe dig eller søg blandt FAQ.

Formular
Vilkår
Information