Fakturaer fra Resurs og vores betalingsmuligheder

Har du spørgsmål til din faktura fra Resurs? Her giver vi svar på de mest stillede spørgsmål.

Spørgsmål og svar om Resurs faktura

Betal senere eller vælg delbetaling

Køb nu, betal senere

Nogle måneder er udgifterne større end andre. Så kan det være rart at have mulighed for at betale senere, når det passer dig.

Med Resurs kort eller med et af vores butikskort kan du betale alt på én gang, men du kan også vælge at betale i næste måned. Faktisk har du op til 60 dage til at betale din faktura, der ankommer måneden efter dit køb. Det betyder, at du altid når at modtage mindst en måneds løn før seneste udbetalingsdato.

Delbetaling på dit køb

Med vores kreditkort og betalingskort kan du delbetale dit køb, hvilket giver dig større frihed og du vælger selv, hvordan du vil betale. Nogle gange er budgettet stramt, og så kan du betale i rater.

  • Vælg mellem en række forskellige afbetalingsmuligheder
  • Rentefri kredit i op til 60 dage
  • Mulighed for større indkøb

Vælg, hvordan du vil betale

Betal med din mobil

Vil du kunne betale med din mobil? Så kan du uploade dit MasterCard fra Resurs til Apple Pay eller Google Pay og betale sikkert, problemfrit og kontaktløst overalt. Med et Resurs kort i din mobil har du altid en tryg og sikker buffer lige ved hånden.

Kom godt i gang med Apple Pay

Kom godt i gang med Google Pay

Ansøg om kredit

Er du træt af voksende køer? så kan du forberede dit køb via mobilen og få besked om kredit med det samme. Du vælger selv, hvordan du vil opsætte din betaling, når du modtager din første faktura. Har du spørgsmål, kan du altid tale med butikspersonalet.

Mere om kreditansøgningen

Betalingskort hos vores partnere

Resurs samarbejder med en række store kæder, hvor vi tilbyder forskellige løsninger, så du som kunde får så mange fordele som muligt. Her kan du se et udvalg af de samarbejdspartnere, vi samarbejder med. Når du handler hos en af ​​vores samarbejdspartnere, kan du vælge at betale direkte eller delbetale og få op til 24 måneders rentefri delbetaling.

Hvis du ikke kan finde det kort og den butik, du leder efter, kan du besøge vores FAQ-sektion. Ellers er du velkommen til at kontakte os på 39 13 16 00.

VolkswagenVolkswagen
British AirwaysBritish Airways
SilvanSilvan
BiltemaBiltema
HellaHella
BabysamBabysam
FordFord
AutomesterAutomester
Din BilpartnerDin Bilpartner
Ak-nygartAk-nygart
MagasinMagasin

Download vores app

Med Resurs app kan du få overblik over dine konti og finde brugbar kundeinformation. I appen kan du administrere dine indstillinger tilknyttet dine forskellige kort, som du har gennem banken.

iOS

Android

Spørgsmål om Resurs faktura

Du modtager din regning omkring den 10.-15. i måneden efter, du har foretaget dit køb. Du kan logge på Mine sider eller på Resurs appen for at se din faktura.


Forfaldsdatoen er den første bankdag i måneden. Vær opmærksom på, at hvis betalingen ikke modtages rettidigt, kan det medføre rykkere og gebyrer.


Hvis du har modtaget en rykker, skyldes det, at vi ikke har modtaget din betaling rettidigt. En af årsagerne kan f.eks. være, at Betalingsservice er blevet afvist i den pågældende måned.


Vi sender ikke bekræftelse på, at betalingen er modtaget. Hvis du vil være sikker på, at vi har modtaget din betaling, kan du logge ind på Mine sider eller Resurs-appen for at se, om betalingen er modtaget. Bemærk, at det tager 1-3 bankdage, før betalingen er registreret.


Betaler du ikke din faktura rettidigt, vil der blive opkrævet et gebyr og evt. renter, afhængig af den kredit du har hos os.


Det kan variere afhængigt af hvilken forhandler du har kredit hos. Som udgangspunkt vil første forfaldsdato være en løbende måned +1 måned. Du kan logge ind på Mine sider eller i Resurs-appen for at se din faktura.