Resurs Bank
menu

Billån

Månedlig udgift

0 kr

Ansøg her
Sådan dækker en tryghedsforsikring

Spørgsmål om billån

Hvordan får jeg et billån?

Hos os kan du ansøge om et online billån ved at bruge vores låneberegner. Det er gratis, og du forpligter dig ikke til noget, når du ansøger. Når vi har behandlet og bevilliget dit lån, underskriver du med MitID i ro og mag. Efter du har underskrevet aftalen, er du klar til at købe bil.

Hvor meget koster et billån?

Hvor meget det koster at låne en til en bil afhænger af flere forskellige faktorer. Med vores låneberegner kan du hvor du selv beregne din månedlige udgift. 

Hvor meget kan jeg låne til bil?

Når du låner til en bil hos Resurs, kan du ansøge om et lån på op til 500.000 kr. med en maksimal tilbagebetalingstid på 96 måneder.

Billån eller leasing?

Leasing af bil kan være en sikkerhed, da det ofte inkluderer både forsikring og gratis servicering af bilen. Vælger du at låne til bil, har du en anden fleksibilitet. Du kan bruge bilen, så meget du vil og når du vil, uden at skulle tænke på antal kilometer og bindingsperiode. Med din egen bil, har du frihed og fleksibilitet, og du sælge den igen, hvis det er nødvendigt. Vælger du at købe en brugt bil, er du oftest bedre stillet, da værditabet er mindre, både når du køber, og når du beslutter dig for at sælge.