Vil du også være en del af Resurs?

I dag er vi ca. 650 medarbejdere, som arbejder inden for Resurskoncernen i Norden. Sammen arbejder vi på at gøre en forskel!

Vi er meget mere end en almindelig bank. Hos Resurs tilbyder vi jobs inden for forskellige områder – alt fra kundeservice og salg, til analyse, forretningsudvikling, IT og markedsføring. Vil du være en del af vores hold? Så kan du læse meget mere om vores kontorer her. Du kan også se, om der eksempelvis er ledige stillinger i Danmark.

Til Resurs jobs

Arbejd i Norden

I Danmark er vores kontor beliggende i Storkøbenhavn, men vi har også en række kontorer i Sverige, herunder i Helsingborg, Stockholm, Borås og Malmø, ligesom vi er repræsenteret i både Oslo og Helsinki. Du kan klikke dig videre og læse meget mere om vores nordiske kontorer.

Hvordan er det at arbejde hos os?

På et Resurs kontor er der altid massere af energi, samt et fantastisk engagement. Vi er altid på udkig efter nye, smarte løsninger for vores kunder og samarbejdspartnere. Tag med på vores rejse!

Hos os får du:

  • Udviklingsmuligheder i hele vores nordiske organisation
  • Stor frihed og eget ansvar med støtte fra dit team
  • Mulighed for at deltage og påvirke
  • Chefer med fokus på feedback og coaching
  • Gode frynsegoder som eksempelvis fordelagtige personalelån, kantine, personaleforening, rabataftaler, pensionsaftale med sundhedsordning og meget mere.
  • Mulighed for at være en del af en succesrig virksomhed, der har stort fokus på sine kunder

Hos Resurs har vi ingen forudbestemte karriereveje – dine interesser og ambitioner bestemmer vejen. Du vælger derfor selv, hvor du begynder, og hvor rejsen skal føre dig hen.