Lån penge til det, du står og mangler

Vi hjælper dig med at låne penge. Du kan låne op til 300.000 kroner uden at stille sikkerhed, og du får tilmed tilbudt en god rente, uanset om du vil låne til en ombygning, skal købe en ny bil eller vil booke din drømmerejse.

Skal dit forbrugslån hos os være større?Skal dit forbrugslån hos os være større?

Skal dit forbrugslån hos os være større?

Hvis du allerede har et forbrugslån hos os, har du mulighed for at øge dit lånebeløb. Her kan du læse mere om, hvordan processen forløber, når du vil låne flere penge.

Forsikrer dit lån i tilfælde af uforudsete hændelser

Når du tegner en tryghedsforsikring på dit eksisterende lån, erstatter vi lånets renteudgift og afdrag i op til 12 måneder, hvis du skulle blive:

  • Sygemeldt
  • Ufrivillig arbejdsløs
  • Indlagt på hospitalet

Sådan låner du penge

Hvordan ansøger man om et lån?

Hos os kan du ansøge om et lån online eller få hjælp ved at ringe til vores kundeservice. Det er gratis at ansøge, og du forpligter dig ikke til noget. Når vi har behandlet og godkendt din ansøgning, skal du underskrive aftalen med Nem-ID. Pengene sættes ind på din Nemkonto indenfor 1-3 bankdage.

Hvad kræves der for at få et lån?

Det er vigtigt for os, at du som låntager kan tilbagebetale dit lån. Derfor skal du som kunde være fyldt 18 år og have en fast årsindtægt på minimum 200.000 kroner. Vi tjekker derefter din kreditværdighed. Er du langtidssygemeldt, eller er du registreret i RKI, kan din ansøgning desværre ikke godkendes.

Hvilken rente får jeg tilbudt, når jeg låner penge?

Din rente hænger sammen med dine økonomiske forudsætninger, lånets størrelse og løbetid. Den præcise rente får du først oplyst, når du har indsendt en låneansøgning, og vi har gennemført en kreditvurdering. Vi benytter os af variabel debitorrente.

  • Lånebeløb: 5. 000-300.000 kroner
  • Variabel debitorrente: 6,68-18,96%
  • LøbetidOp til 12 år

Repræsentativt eksempel:

Ved lån på 100.000 kr. over 96 mdr. er den månedlige ydelse 1.576 kr., variabel debitorrente 8,99% og ÅOP 11,43%, adm. gebyr 29 kr./md., oprettelse 4.990 kr. Den samlede sum der skal betales er 151.427 kr

Kan jeg øge lånebeløbet på et eksisterende lån?

Er du kunde, og vil du øge dit lånebeløb, kan du udfylde en ny låneansøgning, hvor du oplyser det totale lånebeløb, efter at du har øget det. Totalbeløbet udgøres altså af dit eksisterende lån plus summen, du vil øge lånet med. Bevilliger vi dette, afvikler vi dit eksisterende lån og udbetaler restbeløbet.

Hvad koster det at låne penge hos Resurs Bank?

Det månedlige afdrag på lånet afhænger af renten, hvor stort lånet er, og hvilken løbetid du har valgt. Du kan med fordel anvende vores låneberegner, hvis du vil udregne dit månedlige afdrag. Du kan selv ændre på lånebeløb og løbetid. Når du har indtastet oplysningerne, kan du se, hvad lånet kommer til at koste dig.

Tryghedsforsikring hvad er det?

Bliver du arbejdsløs eller sygemeldt i en længere periode, kan det være smart at have en tryghedsforsikring. Her er lånet beskyttet, og vi står for lånets månedlige afdrag i op til 12 måneder, så din økonomi ikke belastes unødigt. Forsikringen gælder, hvis du bliver ufrivillig arbejdsløs, sygemeldt eller indlagt på hospitalet.

Lån sammen med en medansøger, hvad betyder det?

Låner du penge sammen med andre, har du en endnu bedre chance for at få lånet bevilliget. Du vil stå som hovedansøger, mens din partner vil stå som medansøger. Som bank betyder det, at sikkerheden øges, og at vi kan tilbyde dig bedre lånevilkår.

Hvad indebærer en fuldmagt for afvikling af kredit?

Hvis du ansøger om et privatlån og ønsker at afvikle et lån, eller hvis du har modtaget et afviklingskrav, skal du udfylde en fuldmagt samt overdrage alle afviklingsoplysninger til din bank. Det gør du samtidig med, at du ansøger om et lån over nettet.

Har du spørgsmål?

Lad vores kundeservice hjælpe dig eller søg blandt FAQ.