MasterCard

Resurs Bank tilbyder en række forskellige betalingskort der er tilknyttet MasterCard. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på 39131600 eller mail@resurs.dk, hvis du er interesseret i at høre, hvordan du ansøger om et MasterCard.

Hvor kan man bruge MasterCard?

Kortet kan bruges i mere end 23 millioner butikker, hoteller mm. verden over samt ved betalinger på internettet. I Danmark kan MasterCard bruges mere end 27.000 steder. Du kan også bruge MasterCardtil at hæve kontanter i pengeautomater og banker.

Sikker brug af MasterCard på internettet

MasterCard har en sikkerhedsstandard, der hedder MasterCard SecureCode. MasterCard SecureCode giver dig øget sikkerhed, når du handler i internettetbutikker der er tilmeldt MasterCard SecureCode. Når du handler på internettet, vil du modtage en SMS med en 6 cifret kode, inden du kan gennemføre handlen. Denne kode skal indtastes i et felt på skærmen. Når koden er blevet godkendt, kan du gennemføre handlen. Den nyeste løsning kræver, at du har NemID. Du anvender dit NemID til at tilmelde dit mobilnummer til dit kortnummer. Ved at bruge koden bekræfter du, at det er dig, der bruger dit kort til betaling.

Det er endnu ikke alle forretninger, som benytter teknologien, men antallet stiger hver dag.

Første gang du handler i en internetbutik, som benytter standarden, vil du blive bedt om at oprette koden. Når du først har oprettet koden, kan du bruge den i alle andre netbutikker, som også bruger sikkerhedsløsningen.Du kan også vælge at oprette din personlige kode på forhånd, så du slipper for at gøre det midt i en nethandel. Du kan tilmelde dine kort på Nets´ hjemmeside. Klik her for at tilmelde.