Rejseforsikring

Supreme Card giver dig tryghed på rejsen

Betaler du minimum 50% af rejsen med dit Supreme Card, indgår der en gratis rejseforsikring uden selvrisiko for dig og din husstand, som blandt andet omfatter:

  • Adgang til dansktalende læger via videokonsultation på smartphone.
  • Afbestillingsforsikring
  • Bagage- og hjemrejseforsinkelse
  • Sygdom, ulykker og hjemtransport med ledsagelse
  • Personlig sikkerhed med eftersøgning og redning samt krisehjælp
  • Personlige rejsedokumenter og ejendele
  • Ved leje af køretøjer dækkes op til 10.000 kr. af lejeaftalens selvrisiko.

Læs fuldstændige vilkår

ABUABU

Hvornår er forsikringen gældende?

Forsikringen gælder når mindst 50 % af rejsens transportudgifter er betalt med et gyldigt og aktivt Supreme Card. Ved kør-selv-ferie i egen bil skal mindst 50 % af transport- og rejseudgifterne (brændstof, færge, overnatning etc.) være betalt med dit Supreme Card. Ved pakkerejser skal mindst 50 % af de totale rejseudgifter være betalt med dit Supreme Card. Forsikringen gælder på rejser der varer 60 dage eller mindre, og dækker i hele verden.

Hvem gælder forsikringen for?

Forsikringen gælder for kortholder af et gyldigt og aktivt Supreme Card og dennes husstandsmedlemmer, Børn under 24 år som lever sammen med den anden forælder, er også dækket. Alternativt gælder forsikringen for kortholder og op til 3 medrejsende der skal følge samme rejserute, rejsetider og opholdssteder som kortholder for at være forsikret.

Særlig dækning ved kør-selv-ferie

Har du planlagt en skøn tur ned gennem Europa til de sydlige himmelstrøg, så er det kritisk hvis din bil bliver kaskoskadet og ikke kan udbedres inden ferien starter. Supreme Card rejseforsikringen vil i dette tilfælde dække udgifterne til leje af en tilsvarende erstatningsbil med fri kilometer, så din kør-selv-ferie ikke går i vasken.

Vælg selv, hvordan du vil betaleVælg selv, hvordan du vil betale

Afbestillingsforsikring

Du er dækket af afbestillingsforsikringen når rejsen må aflyses af forskellige årsager. Dette kan være akut sygdom, dødsfald eller ulykke som rammer dig, din familie eller én rejseledsager. Du er også dækket i andre tilfælde såsom brand, oversvømmelse, indbrud eller stormskade i/på din private bolig. Hvis du starter nyt job i forbindelse med uventet opsigelse, og det betyder, at du ikke har mulighed for at holde ferie i rejsens varighed, så dækker afbestillingsforsikringen også.

Sygdom eller tilskadekomst på rejsen

Hvis du bliver syg eller kommer til skade, når du er på rejse i udlandet, kan du via videokonsultation på mobilen få dansktalende lægehjælp, uden at du behøver besøge en læge på destinationen. Hvis din akutte tilstand kræver medicin, indlæggelse eller ambulance-/sygetransport, så dækker forsikringen de nødvendige udgifter. Er du tvunget til at udsætte hjemrejsen, så dækkes udgifterne til rejse, kost og logi også.

Vores kort

World DkWorld Dk

Supreme Card World

Gold DkGold Dk

Supreme Card Gold

Din bagage

Vi ved at din bagage er vigtig når du rejser, og derfor har vi sørget for at du er dækket ind hvis dine kufferter bliver forsinket mere end 5 timer på din udrejse. Forsikringen dækker de nødvendige omkostninger til køb af tøj og toiletartikler så du kan komme i gang med ferien. Skulle du være så uheldig at din bagage bliver beskadiget eller stjålet så dækker forsikringen også, Forsvinder din bagage efter den er blevet indskrevet, eller bliver den ødelagt, så er du også dækket.

Hvad skal du være opmærksom på

Forsikringen gælder kun for rejser som starter i Norden og gælder alene for rejser udenfor Danmark, og du skal altid medbringe det blå EU-sygesikringskort ved rejser til EU/EØS-lande. Er du over 70 år gælder forsikringen ikke rejser i hele verden. Der er særlige regler som du bør sætte dig grundigt ind i hvis du planlægger at stå på ski på din rejse, eller hvis du har kroniske/eksisterende lidelser. Læs mere i de fuldstændige vilkår som du finder nederst på denne side. Du er også velkommen til at kontakte Gouda Rejseforsikring på +45 88 18 64 40, hvis du har spørgsmål i denne forbindelse.

Lægehjælp via videokonsultation

Få adgang til dansktalende læger via videokonsultation eller chat, når du er på rejse i udlandet. Hvis du bliver syg eller kommer til skade, når du er på rejse i udlandet, kan Eyr – læge via mobil give dig lægehjælp, uden at du behøver besøge en læge på destinationen.

Kvinna Mobil DigitaltKvinna Mobil Digitalt

Har du spørgsmål?

Kontakt vores kundeservice eller find svar på FAQ.